Ben jij tevreden over je hardloopschoenen? Weet jij wat jouw hardloopschoenen je allemaal bieden en ben je je ervan bewust dat er steeds meer verschillende hardloopschoenen op de markt zijn?

Run2Day heeft verschillende soorten Brooks schoenen in het assortiment, globaal genomen kunnen die worden opgedeeld in modellen die veel demping (Cushioning) bieden en modellen die een heel veerkrachtig gevoel geven (Energize). Wat heeft jou voorkeur? En kun je sneller lopen op veerkrachtige schoenen?

Brooks Energize versus Cushioning

In beide categorieën lanceert Brooks binnenkort twee nieuwe schoenen, de Glycerin 16 in de Cushioning categorie en de Levitate 2 in de Energize categorie. Daarom willen ze jou het verschil tussen deze twee modellen laten ervaren. Brooks en Run2Day organiseren daarom samen een test en try event op 6 September om 19.30. Nieuwsgierig? Meld je aan door een email te sturen naar hilversum@run2day.nl.

Datum en tijd: 6 September om 19.30 uur.

Locatie: voor de winkel Run2Day Hilversum.