Ben jij op zoek naar meer beleving in plaats van massale evenementen over asfalt en continu de focus op snellere tijden. Of wil jij graag naast je snelle runs je horizon verbreden? Dicht bij de natuur, om de rust te ervaren en te ervaren hoe fraai de omgeving is. Je bent niet de enige want trailrunning is op dit moment de snelst groeiende tak binnen het hardlopen.

Om jou kennis te laten maken met deze belevenis organiseert Run2Day Hilversum in samenwerking met Salomon, Hoka ONE ONE en Saucony, een trailclinic in Hollandsche Rading. Wil jij 2019 goed beginnen met een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan nu in voor deze ‘Learn to Trail’ clinic.

Wij nemen je mee naar een mooi stukje natuur. Het belangrijkste aspect dat trailrunning anders maakt dan hardlopen op de weg is het omgaan met het parcours. In zekere zin moet je juist gebruik maken van het parcours in plaats van erdoor gehinderd worden. Dat betekent dat bochtentechniek, het omgaan met obstakels op het pad en het aanpassen van je loopstijl aan de ondergrond van essentieel belang zijn. Hoe daal je af en hoe klim je zo efficiënt mogelijk. Al deze aspecten komen aan bod en geven ervaren trailrunners jou advies en vooral de do’s and don’ts.
Meer info:
https://www.run2day.nl/run2day-trail-clinics