Royal Run

De Royal Run is een hardloopfeest, waarbij het deelnemen belangrijker is dan het winnen. Er zijn geen prijzen voor de winnaars, maar wel voor alle lopers jong en oud een unieke herinneringsmedaille, een soort koninklijke onderscheiding die je op kunt spelden. Ook is er ieder jaar weer een zeer bijzonder Royal Run Runningshirt beschikbaar. Dit jaar jaar in een frisse kleur rood.

De Royal Run is een feestdag, waarbij het gaat om lekker sportief bewegen en loopplezier voor jong en oud, met verschillende afstanden, ook voor de beginnende loper.

Goede doel

En dat ook nog eens voor een doel: De Stichting ALS Nederland. ALS is een dodelijke spierziekte waaraan ieder jaar zo’n 500 mensen aan overlijden. Er is veel geld nodig voor onderzoek om de oorzaak van deze ziekte te kunnen vinden.

Het startschot wordt gegeven door het eeuwenoude kanon van de Stadskannoniers uit Amersfoort, er zijn jonkvrouwen en lakeien aanwezig om u welkom te heten of mee op de foto te gaan. Er is veel muziek en na afloop is er ruimte voor een drankje en/of hapje op het gezellige foodcourt gelegen direct na de finish. Ook kan er zelfs nog een bezoek worden gebracht aan het paleis, waar gastheren en -vrouwen een rondleiding verzorgen. Kortom een uniek feest op een unieke locatie.

Running shirt 2019

Loop mee in het Royal Run runningshirt. Dit jaar in een frisse kleur rood, uiteraard met het bekende Royal Run logo.

Bij uw inschrijving kunt u het Royal Run Running Shirt bestellen voor slechts € 18,95 (winkelwaarde € 39,95) in de door u gewenste maat. Een prachtige blijvende herinnering aan een uniek evenement.

Beschikbaar in de volgende maten:
Dames: 32, 34, 36, 38, 40, 42, 44, 46.
Heren: XS, S, M, L, XL, XXL.

Voor inschrijven klik hier.