Op zoek naar de perfecte motivatie om op te staan, eruit te komen en te gaan hardlopen? Vier samen met miljoenen mensen over de hele wereld de Global Running Day op woensdag 3 juni 2020. Het is een feest dat mensen aanmoedigt om zoveel mogelijk te gaan hardlopen. Maar het benadrukt ook het belang van een actievere levensstijl. Global Running Day is een hardloopfeest en gratis voor iedereen. Pak je hardloopschoenen, strik je veters en ga er voor.

Global Running Day startnummer

Helaas is het in deze corona crisistijd niet mogelijk om wedstrijden te lopen of samen te gaan hardlopen. De behoefte om een startnummer op te spelden, de adrenaline van een wedstrijd te voelen is groter dan ooit te voren.
Bij Run2Day Hilversum krijg je bij aanschaf van een hardloop product een gratis Global Running Day startnummer. Ook kun je jouw startnummer gratis ophalen bij jouw lokale Run2Day winkel. Speld dit startnummer op woensdag met trots op je shirt en vier Global Running Day samen met miljoenen andere hardlopers.

Global Running Day prijzen

Om dit wereldwijde evenement te vieren geven wij mooie prijzen weg voor de lopers die actief de liefde voor de loopsport uitdragen.

Activeer Global Running Day en deel je run op social media.

  1. Activeer voor Global Running Day jouw volgers op social door je startnummer te delen
  2. Deel een leuke foto van je Global Running Day run op social media
  3. Tag #run2dayhilversum en #run2daynederland

De leukste, meest creatieve verhalen delen we op ons social media kanaal én je maakt kans op één van onderstaande prijzen. De winnaars die geselecteerd worden kunnen de prijzen ophalen bij Run2Day Hilversum.

New Balance hardloopschoenen

We geven twee paar New Balance hardloopschoenen weg. Dit kan een New Balance 880v10 (neutrale hardloopschoen) of een New Balance 860v10 (ondersteunende hardloopschoen) zijn. Afhankelijk van jouw looppatroon.

ASICS hardloopschoenen

We geven twee paar ASICS hardloopschoenen weg. Dit kan een ASICS GEL-Pursue (neutrale hardloopschoen) of een ASICS GEL-GT 4000 (ondersteunende hardloopschoen) zijn. Afhankelijk van jouw looppatroon.

Mizuno hardloopschoenen

We geven twee paar Mizuno hardloopschoenen weg. Dit kan een Mizuno Wave Skyrise (neutrale hardloopschoen) of een Mizuno Wave Inspire 14(ondersteunende hardloopschoen) zijn. Afhankelijk van jouw looppatroon.

Saucony hardloopschoenen

We geven twee paar Saucony hardloopschoenen weg. Dit kan een Saucony Ride (neutrale hardloopschoen) of een Saucony Guide (ondersteunende hardloopschoen) zijn. Afhankelijk van jouw looppatroon.

Hoka One One hardloopschoenen

We geven twee paar Hoka One One hardloopschoenen weg. Dit kan een Hoka Clifton 6 (neutrale hardloopschoen) of een Hoka Arahi 4 (ondersteunende hardloopschoen) zijn. Afhankelijk van jouw looppatroon.

Polar Grit x hartslagmeter

We geven twee Polar Grit X multisport horloges weg. Een dame en heer worden beloond. De meest creatieve route die gedeeld wordt op Strava maakt kans op de Polar Grit x.

Brooks hardloopschoenen

We geven twee paar Brooks hardloopschoenen weg. Dit kan een Brooks Ghost 13 (neutrale hardloopschoen) of een Brooks Adrenaline GTS-20 (ondersteunende hardloopschoen) zijn. Afhankelijk van jouw looppatroon.