Orthopedische steunzolen

Orthopedische sportsteunzolen van Schrijver Orthopedie

Aangemeten bij Run2Day Hilversum!

Een blessure aan voet en/of been kan ontstaan door een afwijking in de stand van de voet of het been. Door deze standsafwijking worden bepaalde spieren, pezen en gewrichten overbelast. Om dit soort blessures te verhelpen en te voorkomen kan een orthopedische sportsteunzool, ook wel sportsupplement genoemd, de oplossing zijn. Voor het opmeten van de orthopedische sportsteunzolen kunt u terecht bij ons in de winkel.

Het personeel van Run2Day Hilversum heeft bij Schrijver orthopedie een gespecialiseerde opleiding gevolgd waardoor zij precies weten hoe de orthopedische sportsteunzolen opgemeten moeten worden.

Wilt u weten of de orthopedische sportsteunzolen iets voor u kunnen betekenen, aarzel dan niet om dit te vragen aan ons door een mail te sturen naar hilversum@run2day.nl of door te bellen naar 035-6225294

Footbalance

De FootBalance zolen ondersteunen de voeten dynamisch en laten het lichaam het werk doen, juist daarom past deze methode perfect bij de Run2Day filosofie. Dynamische ondersteuning houdt in dat de zolen de natuurlijke voetfunctie activeren, zonder de natuurlijke beweging van de voet te beperken. De zolen helpen op die manier de gewrichten in benen en rug in de juiste positie te brengen. Je voeten zijn de schokdempers van je lichaam: zodra deze in de juiste positie staan, komt de hele uitlijning van je lichaam, je zogenaamde kinetische keten, beter tot zijn recht. Een betere positie zorgt er voor dat je makkelijker loopt, minder kans op blessures hebt en dat bestaande ongemakken beter te behandelen zijn.

2 Comments

  1. Alexandra van Setten

    Beste, kunt u een indicatie geven wat steunzolen kosten?

    Mvg Alexandra

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl