Fysio van Straten

Mark van Straten is sinds 1986 fysiotherapeut met 2 praktijken: Laren en Bilthoven. Heb je een blessure of vragen over pijn die je ervaart tijdens hardlopen, dan kan je bij Fysio van Straten terecht.

Elke eerste donderdag van de maand kan je bij Run2Day Hilversum afspraak maken met Fysio Van Straten. Van 18:00 tot 20:00 uur is er gratis spreekuur.

Stuur een e-mail naar hilversum@run2day.nl of bel ons naar 035-6225294.

 

De Jong Orthopedie

De Jong Orthopedie is een zeer gespecialiseerd bedrijf in het maken, en bedenken van allerlei oplossingen voor mensen met voetproblemen. De Jong Orthopedie bestaat meer dan 60 jaar.

Elke eerste donderdag van de maand kan je bij Run2Day Hilversum terecht voor nieuwe orthopedische steun zolen.

Van 18:00 tot 20:00 uur is er gratis spreekuur.

Stuur een e-mail naar hilversum@run2day.nl of bel ons naar 035-6225294.

 

Footbalance

De FootBalance zolen ondersteunen de voeten dynamisch en laten het lichaam het werk doen, juist daarom past deze methode perfect bij de Run2Day filosofie. Dynamische ondersteuning houdt in dat de zolen de natuurlijke voetfunctie activeren, zonder de natuurlijke beweging van de voet te beperken. De zolen helpen op die manier de gewrichten in benen en rug in de juiste positie te brengen. Je voeten zijn de schokdempers van je lichaam: zodra deze in de juiste positie staan, komt de hele uitlijning van je lichaam, je zogenaamde kinetische keten, beter tot zijn recht. Een betere positie zorgt er voor dat je makkelijker loopt, minder kans op blessures hebt en dat bestaande ongemakken beter te behandelen zijn.