Hardloopanalyse

Kom naar Run2Day Hilversum voor een hardloopanalyse of loopanalyse. Deskundige mensen met rijke ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat je op de juiste schoenen en met veel plezier gaat hardlopen.

Voorkom blessureleed!

Een hardloopanalyse of loopanalyse is een video-opname van je looppatroon, het contact van je voet met de grond, je voetafwikkeling en je hardloophouding. Een goede loophouding en -techniek is van essentieel belang bij het hardlopen. Tijdens hardlopen vangt uw lichaam bij elke pas minimaal 3 tot 6 keer uw eigen lichaamsgewicht op. Naast de juiste schoenen is uw lichaamshouding ook belangrijk. Als uw techniek en/of houding onjuist is dan is de kans op blessures vele male groter. Met de juiste techniek en voor uw optimale schoenen ervaart u meer plezier tijdens het hardlopen. Daarnaast behaalt u, niet geheel onbelangrijk, betere resultaten en meer voldoening uit de sport.

Op maat gemaakte inlegzooltjes:

Footbalance inlegzolen

Ook hebben we een statische hardloopanalyse. Hierbij maken we 100% op maat gemaakte inlegzooltjes van FootBalance die je voeten op de juiste wijze in een neutrale positie ondersteunen en je een verbeterde lichaamshouding geven.

Voordelen van de FootBalance inlegzolen:

– Geven een natuurlijke ondersteuning aan de voet en zorgen voor een betere lichaamshouding

– Persoonlijk comfort en een perfecte pasvorm

– Verbeterde verzorging voor je voeten

– Voorkomt blaren en blessures

Dit alles kunnen we in 15 minuten voor je verzorgen!

Orthopedische sportsteunzolen van Schrijver Orthopedie

Bij ernstige klachten die moeilijk te verhelpen zijn met schoenen kunnen Orthopedische inlegzolen de oplossing zijn. Voor het opmeten van de orthopedische sportsteunzolen kunt u terecht bij ons in de winkel. Het personeel van Run2Day Hilversum heeft bij Schrijver orthopedie een gespecialiseerde opleiding gevolgd waardoor zij precies weten hoe de orthopedische sportsteunzolen opgemeten moeten worden.

Bepaal uw schoen

Een analyse van uw looptechniek is bepalend voor de keuze van uw hardloopschoen(en).

Elk merk en type schoen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Aan de hand van het resultaat wordt gekeken naar welk type hardloopschoen optimaal bij u aansluit.

hardloopanalyse

Voet scan

Indien nodig zal de hardloopanalyse of loopanalyse worden uitgebreid met een scan van uw voeten. De voetanalyse is een methode om nauwkeurig te bepalen wat de drukverdeling van uw voeten is. Dit wil zeggen dat er bepaald wordt met welke mate de verschillende delen van uw voeten worden belast. Met deze informatie kunnen we dan ook kijken naar eventuele inlegzolen.

Gratis!

Run2Day Hilversum biedt de analyse geheel gratis aan voor haar klanten. Als u van plan bent om (nieuwe) hardloopschoenen aan te schaffen is deze analyse een uitgelezen kans om direct de voor uw juiste schoenen uit te zoeken. Daarnaast hoeft u  geen afspraak te maken voor de loopanalyse. Mocht u na de hardloopanalyse toch beslissen om geen schoenen te kopen, dan kost het €20, in de vorm van een tegoedbon.

Running Solutions, 5D-analyse (niet gratis)

Running Solutions is dé hardloopblessurespecialist van Hilversum en omstreken. Bij Running Solutions is de geblesseerde hardloper aan het juiste adres. De geblesseerde loper wordt geholpen in het ontwikkelen van een efficiënte en gezonde loopstijl, zodat de kans op blessures tot een minimum wordt beperkt. Bij blessures zorgen wij voor het snelste traject naar herstel. Dit doen we voor hardlopers en triatleten.

Van amateur tot topsporter komt in de praktijk langs. Running Solutions werkt met sportbonden en sportmanagements samen om professionele hardlopers nog beter te maken en topfit aan de start te staan.

Juist voor de recreatieve sporters is het interessant om langs de praktijk te komen. De kennis die is opgedaan in de topsport zal ook deze sporters snel naar herstel helpen.

Bij Running Solutions benaderen we de sporter op een individuele en holistische manier. We bekijken het gehele plaatje van loopstijl, blessuregeschiedenis, werksituatie en andere factoren om een behandeling of coaching op maat te bieden, toegespitst op jouw unieke lichaamsbouw en levenssituatie. Onze missie is om je sneller, sterker en langer te laten hardlopen. Door je stabiliteit en techniek te verbeteren en bij blessures de achterliggende oorzaak op te sporen, brengen wij je naar jouw topniveau.

Jorin Kamps  (Sport)Oefentherapeut Mensendieck

+31 6 5063 0510  of +31 85 004 3639

www.runningsolutions.nl

Herenstraat 25, 1211 BZ Hilversum Binnen TRIPRO

 

Heeft u nog vragen over onze hardloopanalyse of voetscan mail dan gerust naar hilversum@run2day.nl of bel naar 035-6225294.

 

3 Comments

  1. Natasha

    Very professional & they know there stuff! Best service in a running shop! Recommend to go there if you need any advice for shoes etc…

  2. Jade

    Graag wil ik een afspraak maken, voor een loopanalyse en miss zooltjes

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl