Hardloopanalyse

Kom naar Run2Day Hilversum voor een hardloopanalyse. Deskundige mensen met rijke ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat je op de juiste schoenen en met veel plezier gaat hardlopen.

Voorkom blessureleed!

loopanalyse-run2day1

Een hardloopanalyse of loopanalyse is een video-opname van je looppatroon, het contact van je voet met de grond, je voetafwikkeling en je hardloophouding. Een goede loophouding en -techniek is van essentieel belang bij het hardlopen. Tijdens hardlopen vangt uw lichaam bij elke pas minimaal 3 tot 6 keer uw eigen lichaamsgewicht op. Naast de juiste schoenen is uw lichaamshouding ook belangrijk. Als uw techniek en/of houding onjuist is dan is de kans op blessures vele male groter. Met de juiste techniek en voor uw optimale schoenen ervaart u meer plezier tijdens het hardlopen. Daarnaast behaalt u, niet geheel onbelangrijk, betere resultaten en meer voldoening uit de sport.

Op maat gemaakte inlegzooltjes:

We maken 100% op maat gemaakte inlegzooltjes van FootBalance die
je voeten op de juiste wijze in een neutrale positie ondersteunen en je een verbeterde lichaamshouding geven.

FootBalance inlegzooltjes:

– geven een natuurlijke ondersteuning aan de voet en zorgen voor een betere lichaamshouding

– persoonlijk comfort en een perfecte pasvorm

– verbeterde verzorging voor je voeten

– voorkomt blaren en blessures

Dit alles kunnen we in 15 minuten voor je verzorgen!

Bepaal uw schoen

Een analyse van uw looptechniek is bepalend voor de keuze van uw hardloopschoen(en).

Elk merk en type schoen heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Aan de hand van het resultaat wordt gekeken naar welk type hardloopschoen optimaal bij u aansluit.

hardloopanalyse

Voet scan

Indien nodig zal de loopanalyse worden uitgebreid met een scan van uw voeten. De analyse is een methode om nauwkeurig te bepalen wat de drukverdeling van uw voeten is. Dit wil zeggen dat er bepaald wordt met welke mate de verschillende delen van uw voeten worden belast.

Gratis!

Run2Day Hilversum biedt de analyse geheel gratis aan voor haar klanten. Als u van plan bent om (nieuwe) hardloopschoenen aan te schaffen is deze analyse een uitgelezen kans om direct de voor uw juiste schoenen uit te zoeken. Daarnaast hoeft u  geen afspraak te maken voor de loopanalyse. Mocht u na de hardloopanalyse toch beslissen om geen schoenen te kopen, dan kost het €20, in de vorm van een tegoedbon.

 

 

2 Comments

  1. George Moor

    Mocht ik al schoenen hebben, kost het mij dan 20 euro met een bon voor een toekomstige schoen?

  2. Natasha

    Very professional & they know there stuff! Best service in a running shop! Recommend to go there if you need any advice for shoes etc…

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl