Teamkleding

Run2Day Hilversum is uw ideale partner voor functionele team-kleding, hardloop trainingen (clinics) en sportieve relatiegeschenken.

Om uw bedrijfsnaam of merk extra onder de aandacht te brengen verzorgen wij diverse producten en diensten. De producten kunnen worden gepersonaliseerd met eigen bedrijfslogo of/en een andere communicatie uiting. Denk hierbij aan: T-shirts, sweaters, handdoeken, sokken, petten, handschoenen, jassen, broeken en tassen.

Wij kunnen producten van diverse topmerken en B-merken leveren die beschikken over een goed ademend en vochtregulerend vermogen. Hierdoor is de kleding 100% functioneel. Onze klanten zijn bedrijven, sportploegen, organisaties van evenementen, verenigingen en particulieren die eenduidig uitstraling willen.teamkleding1

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en stellen vrijblijvend een passende offerte op (ook mogelijk op locatie).

HARDLOOPCLINICS

Wij organiseren regelmatig clinics voor onze relaties. Een hardloop-clinic kan de start van een recreatieve hardloopcarrière betekenen, maar ook fanatieke lopers motiveren om meer uit zichzelf te halen. Met de tips en deskundigheid van onze trainers begint jouw werknemer met een voorsprong richting het einddoel.

teamkleding 3

Eenmalig een personeels- of relatie motiverende workshop aanbieden? Run2Day Hilversum maakt een programma op maat!

teamkleding 2Iedereen traint met zijn eigen doel. Conditie verbeteren? Afvallen? Een nieuw persoonlijk record? Ontstressen? Met je bedrijf naar een loopevenement toewerken? Bij R2D Hilversum zorgen we ervoor dat deze doelen behaald kunnen worden! Daarnaast zorgt samen met je collega’s trainen voor samenhorigheid, minder ziekteverzuim en een betere teamgeest binnen het bedrijf.

KORTINGSACTIES

Personeel van bedrijven en ook leden van verenigingen en groepen die klant zijn van Run2Day Hilversum bieden wij de mogelijkheid om tegen kortingen schoenen, kleding en accessoires aan te schaffen. Daarnaast kunnen er voor bedrijven en verenigingen speciale koopavonden worden georganiseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte.
hilversum@run2day.nl of 035-622 5294 of op locatie Run2Day Hilversum ’s Gravelandseweg 27

2 Comments

  1. Jan STUURSMA

    Goedeavond,

    Zouden jullie mij kunnen helpen aan een Nike Dragonfly maat US 9?

    Groetjes Jan

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl