MOVE BETTER RUN BETTER

Loophouding, ook wel loopstijl genoemd, is één van de belangrijkste zaken om blessurevrij te kunnen lopen. Daarom biedt Run2Day Rotterdam je als extra service de Move Better Run Better training aan. Hoe beter je loopstijl, hoe efficiënter je loopt, hoe minder blessuregevoelig je bent. Tijdens de training ligt de nadruk dan ook op goed bewegen, looptechniek en -scholing.

De Move Better Run Better training wordt je gratis aangeboden door Run2Day Rotterdam en Sport Performance Centre Rijnmond.

De training wordt gegeven door een professionele looptrainer en zal plaats vinden op de locatie van Sport Performance Centre Rijnmond. (www.spcrijnmond.nl)

Mail naar rotterdam@run2day.nl om je op te geven voor de eerstvolgende Move Better Run Better training en/of voor verdere informatie. Wanneer je een loopmaatje wilt meenemen, is dat natuurlijk geen probleem. Geef dit dan even door bij het aanmelden.