De Run2Day winkel aan de Mariastraat 10 is ingrijpend verbouwd en omgetoverd tot een winkel anno 2020. Samen met het geweldige team van Run2Day experts is én blijft Run2Day de go-to plek voor goed en eerlijk advies op hardloopgebied.

Run2Day heeft drie kernwaarden; inspireren, motiveren en adviseren. ‘Aan de Mariastraat is het in 1996 begonnen. Hier zit de gehele historie van Run2Day en daarom vinden wij het belangrijk dat wij op deze locatie gevestigd blijven. Run2Day is volgend jaar 25 jaar een begrip in Utrecht. Dé Utregse hardloopspecialist sinds 1996, daar zijn we enorm trots op.’, vertelt Ewout Braggaar, eigenaar Run2Day.

‘De verbouwing is heel aangrijpend geweest omdat het totale pand onder handen genomen is. Van de begane grond tot de bovenste verdieping is letterlijk helemaal gestript en weer opgebouwd. Dit betekent dat we nu de winkel ook de look and feel zoals deze bij ons past hebben kunnen geven. Vernieuwd, fris, met lokale écht Utregse tinten. Maar nog steeds met het vertrouwde en eerlijke advies van onze Run2Day Experts, want daar is waar het uiteindelijk in onze winkels om draait’, aldus Braggaar.

Adviseren

Wij zijn Run2Day en we zijn ervan overtuigd dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt, zegt Rob van Kampen met trots. Rob, filiaalmanager in Utrecht: ‘Ons team van experts doet er alles aan om jou te helpen jouw doelen te realiseren. Alles? Nou ja bijna alles dan. Die heerlijke training, geweldige race of dat fantastische PR moet je natuurlijk wel zelf lopen!’

Wat doen we zoal voor jou dan? ‘In de nieuwe opzet van de winkel is een prominente plaats ingericht voor de loopanalyse. De Run2Day schoenadviesmethode staat garant voor het perfecte advies voor iedere hardloper waarbij voorkeur, biomechanische behoefte en pasvorm belangrijke factoren vormen. Dit blijft het belangrijkste element in de winkel,’ aldus Rob.

Is jouw product niet op voorraad dan bezorgen we deze bizar snel thuis, zo snel als onze eigen Utregse Dafne Schippers sprinten kan. Deze omnichannel strategie is enorm belangrijk, zo kunnen we de klant nog beter voorzien van de juiste producten. De online voorraad zit gekoppeld aan alle winkels en zo kunnen we dus bijna nooit misgrijpen.

Heb je super specialistisch advies nodig over die ene hartslagmeter met GPS? Leon vertelt je er graag alles over in de vernieuwde winkel onder het genot van een goede koffie. In de winkel is bijzonder veel kennis in huis over de meest uiteenlopende hardlooponderwerpen.

Wil je weten wat de mooiste hardlooproutes in Utrecht zijn? ‘Samen met het team hebben we een geweldige 5km, 10km en halve marathon uitgezet. Je bent vanuit de winkel binnen twee kilometer de stad uit en kunt dan hardlopend genieten van de mooie natuur die Utrecht te bieden heeft. Maar je kunt natuurlijk ook lekker door de stad hardlopen en de singel meepakken. We kennen ons stadsie op ons duimpje dus helpen je graag bij een mooie route’, vertelt Rob trots.

Heb je een vraag, een klacht of wil je gewoon even een half uur lang praten over trainingsschema’s met een expert? Marcel staat voor je klaar. En na afloop stuurt hij je nog een mailtje met tips & tricks. Waarom? ‘Omdat wij jou willen inspireren en faciliteren met alles wat je nodig hebt om jouw doelstellingen te bereiken. Omdat wij ervan overtuigd zijn dat iedereen kan hardlopen én dat jij meer kunt dan je denkt. Daarom.’

Samen met ons volledige team werken wij elke dag keihard om dat waar te maken. Onze missie komt uit ons hart en stroomt door onze aderen. ‘Wij zijn runners die er voor runners zijn’, sluit Rob met trots af.