Trainen voor een marathon. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Anyway, je gaat ervoor: de marathon, 42 kilometer. Hoe pak je het aan? Kies je voor een traditioneel schema of durf je de nieuwe Sportrusten-methode aan waarbij je niet verder dan 14 kilometer traint?

Koen de Jong zal voor Run2Day  Veenendaal een inspirerende presentaties geven over de nieuwe trainingsmethode in aanloop naar een marathon. Een nieuwe manier van trainen: train niet meer dan 14 kilometer en loop de marathon! Uiteraard gaat Koen de discussie die het met zich meebrengt niet uit de weg. Een methode die veel stof doet opwaaien in hardloopland. De meningen lopen uiteen en er zijn discussies gaande. Ben jij benieuwd? Kom dan naar de boekpresentatie: De Marathonrevolutie.

De entree van €15,00 euro is inclusief het boek, De Marathonrevolutie en de presentatie. LET OP: Heb je het boek al, maar wil je wel de presentatie bijwonen, dan is je boek het entreebewijs.

Kom naar de boekpresentatie bij jouw Run2Day winkel.
17 februari Run2Day Veenedaal 19:30 – 21:30uur, aanmelden veenendaal@run2day.nl