Goede voornemens. Waarom uitstellen als je je nu al kunt inschrijven. Wil jij je hardloopplannen nu echt goed aanpakken? Geef je dan op voor iRun! Onder begeleiding van een ervaren iRun coach maak jij jouw ambitie in acht weken waar. De nieuwe iRun hardlooptrainingen starten op zaterdag 7 januari.

iRun is veel meer dan alleen leren hardlopen. Wij van Run2Day geloven dat jij veel meer kan dan jij denkt. Wij helpen je verantwoord aan je conditie te werken en zorgen dat je spierkracht opbouwt, plezier hebt en nieuwe mensen leert kennen.

Inschrijven voor iRun bij jou in de buurt

irun-v3-2-1000x1000


iRun laat zien dat hardlopen juist niet saai of ingewikkeld is, maar leuk relaxed en gezond. iRun bestaat uit 8 gezamenlijke trainingen voor beginnende en lichtgevorderde lopers. Ben je geen beginnende loper maar heb je een tijd niet gelopen of wil je aan je techniek werken en sneller worden? Dan zijn de trainingen ook zeker geschikt voor jou.

De trainingen starten op zaterdag 7 januari 2017 om 9:30uur. Acht achtereenvolgende weken train je samen met mede iRunners en je coach naar je eerste 5km of 10km.

Inschrijven voor iRun 5km 

Inschrijven voor iRun 10km