GOLDEN HOUR RUN, VRIJDAG 6 JULI, 20:30 UUR

Adidas en Run2Day Venlo nemen jou graag mee voor een onvergetelijke experience. We hebben namelijk iets te vieren, de lancering van de volledig vernieuwde adidas hardloopcollectie: SolarBOOST. De SolarBOOST illustreert de magische energie die je krijgt van het lopen tijdens zonsop- en zonsondergang. Altijd al willen weten wat dit met je doet? We gaan het samen beleven!
 
We verzamelen op het plein voor onze winkel. Het team van onze Run2Day specialisten en adidas zal voor je klaar staan om je mee te nemen op deze volledig verzorgde run waarbij we de zonsondergang gaan beleven op een manier zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Spektakel gegarandeerd!
Op deze avond krijg jij de kans om de nieuwe SolarBOOST uit te proberen. De SolarBOOST is de schoen voor jou als jij op zoek bent naar een schoen met de beste performance, comfort en energy return en is geinspireerd op NASA technologie.
We lopen een ronde van ongeveer 5km waarbij we de zonsondergang tegemoet gaan! Op een mooie locatie halverwege de route zal er van elke deelnemer een foto gemaakt worden door een professionele fotograaf. Jij die de zonsondergang tegemoet rent, hoe gaaf is dat!
Als kers op de taart zal er onder alle deelnemers nog een paar SolarBOOST verloot worden (spelregels hoor je tijdens het event) dus schrijf je nu in via venlo@run2day.nl
Mocht je de prijs niet winnen dan staan er sowieso lekkere hapjes en drankjes voor je klaar op de avond zelf, na afloop van de run. 
We zien je graag op vrijdag 6 juli!
Hier wat foto's van eerdere edities: