Polar introduceert Polar Vantage M: Een alles-in-één sporthorloge met geavanceerde hartslagmeting en slimme trainingsbegeleiding voor doelgerichte atleten. De Polar Vantage M is een echt multisporthorloge met nieuwe geavanceerde functies zoals Training Load ProTM en Polar’s Precision PrimeTM hartslagmeting aan de pols voor atleten die willen presteren.Polar presenteert Polar Vantage V: Een premium multisporthorloge voor atleten met serieuze ambities. Polar Vantage V biedt Polar’s meest nauwkeurige hartslagmeting aan de pols tot nu toe, en beschikt over geavanceerde meetwaarden en coachingfuncties zoals Training Load ProTM, Recovery ProTM en meet het hardloopvermogen aan de pols.

Lees hier de verschillen:
Specsheet Polar_Vantage_A4 NL

We verwachten het horloge eind oktober. Wil jij hem als eerste om je pols hebben? Pre-order de jouwe dan nu via venlo@run2day.nl