Saucony Ride ISO 2
Voor diegenen die hunkeren naar betrouwbaar comfort bij elke hardloopsessie, maakt de Ride ISO 2 de weg vrij om kilometers te maken door de beste balans te bieden tussen demping en een zeer aanpasbare pasvorm. De feel-good demping-combinatie van PWRFOAM met een EVERUN topzool geeft deze neutrale hardloopschoen precies de juiste zachtheid om je kilometers lekker en veilig weg te lopen.

Tri-Flex zool
Door gebruik te maken van een Tri-Flex buitenzool krijgt je voet bij iedere stap die je zet nog meer energie terug. De Tri-Flex groeven verbeterteren de krachtverdeling over een groter oppervlak, en biedt ook optimale flexibiliteit en grip. De demping wordt gelijkmatiger tussen de hiel en voorvoet verdeeld in schoenen met een offset van 8 mm. Het resultaat? Je lichaam neemt bij elke stap een evenwichtige en comfortabele houding aan.

ISOFIT bovenwerk
De dubbele jacquard-mesh-toebox biedt waar nodig structuur of stretch en zorgt zo bij iedere stap voor een sublieme pasvorm naar de individuele voet.

Gewicht: 249gr
Drop: 8mm