Je hebt niet altijd zin en tijd om naar onze winkel te komen, Ofer zijn omstandigheden waardoor je thuis bent. Geen probleem, wij brengen je ook service aan huis (in en om Venlo of Veghel), thuisbezorgen 3.0 noemen wij dat!

Kleding passen
Kortom, wil jij wat kleding of BH’s passen voordat je een keuze maakt? Geen probleem, wij wachten netjes voor de deur totdat jij je keuze gemaakt hebt en nemen de rest direct weer mee retour. Geen gezeul met pakketjes. En schroom niet om ons te appen om te vragen wat voor soort items we in jouw maat hebben, we sturen je graag wat foto’s.

Loopanalyse aan huis
Op dit moment kun je niet naar onze winkel komen voor een loopanalyse, maar niet getreurd, wij komen dat nu gewoon doen bij jou thuis, voor de deur, ook voor je eerste hardloopschoenen.

Heel gemakkelijk in 4 stappen:
  • Stuur ons een whatsapp of bel 06-16152498
  • We stellen je wat vragen en checken, indien aanwezig, je klantenkaart
  • We maken een afspraak met je en komen bij je aan huis met een auto vol schoenen
  • Bij jou op locatie maken we een loopanalyse en geven we je een advies welke schoenen bij jouw loopstijl en je doelen passen. Kun je meteen even wat schoenen voelen en uitproberen, want ja dat mag!

Geef hardlopen kado
Wil je iemand hardlopen kado geven? Dat kan ook, wij gaan dan namens jou die persoon verrassen met bijvoorbeeld nieuwe schoenen, we lezen een persoonlijke boodschap voor en nemen desgewenst een filmpje op. Of als je precies weet wat je wil pakken we het ook nog mooi voor je in!

Neem gerust contact met ons op!