Wat ruim een jaar geleden begon als idee om de dienstverlening van onze winkel in Zwolle nog verder uit te breiden, is op vrijdag 24 juni tot uitvoering gebracht. Op deze feestelijke avond opende het Centrum voor Inspanning & Beweging haar deuren aan de Faradaystraat 13-b in Zwolle. De onthulling van het pand en het openen van de deur was een taak van Rens, de 6-jarige zoon van Eddie. Bij het Centrum voor Inspanning & Beweging staat, net als in de winkel, de zorg voor de (bewegende) klant op de eerste plaats. Of men nu start met bewegen of sporten, of al een ervaren beweger is? Dat maakt het team niet uit. Het dienstenspectrum is breed en ondersteunend voor iedere fase van bewegen. Van voedingsadvies tot inspanningstest, en van runningtherapie tot voetreflexmassage. Het team van het centrum zorgt ervoor dat je KUNT en BLIJFT bewegen. Na een periode van bijna 3 maanden van bouwen en inrichten zijn eigenaren Eddie Sevink en Usha Badal best wel een beetje trots op het resultaat. “Wij hebben twee prachtige ruime behandel- en inspanningsruimtes waar wij onze kanten kunnen ontvangen.” verteld Eddie. “Voor de inspanningstesten hebben wij de modernste apparatuur beschikaar om de testen uit te voeren. Zowel op de loopband als op de inspanningsfiets. Want lopen en fietsen zijn wat inspanning betreft totaal verschillende dingen.” verteld hij verder. Usha is onder andere voedingsdeskundige en sportmasseur en kan met de apparatuur ook rust metabolisme testen doen. “Op deze wijze maken wij voor de mensen inzichtelijk hoeveel calorieën iemand door de dag heen verbrand. Hiermee kunnen wij een gericht advies voor bewegen en voeding geven zodat men én af kan vallen én zich fitter gaat voelen.” verteld zij. Eddie en Usha zijn beiden ook gediplomeerd voetreflexoloog, looptrainer/begeleider en running therapeut. Voor deze laatste twee disciplines worden zij ook nog bijgestaan door Adri Kroes die het team compleet maakt. “Het is super leuk om op deze wijze met mensen en de sport bezig te zijn.” verteld Sevink ook nog. En gelukkig is hij niet de enige. Dat sport, ondernemen en samenweren hand in hand gaan blijkt wel uit het feit dat hardloper en ondernemer Henk Overmars (lid van RCL 98 en eigenaar van Overmars Installatie Techniek) het maar al te leuk vond om het pand te voorzien van de benodigde technische installaties. Vanaf maandag kan sportief en nog niet sportief Zwolle terecht bij het Centrum voor Inspanning & Beweging. Meer informatie is te vinden op www.inspanningenbeweging.nl.

www.inspanningenbeweging.nl