Samen met Staatsbosbeheer gaan wij een trail 3-luik organiseren in drie onwijs mooie gebieden. Namelijk Olde Maten, Staphorster bos en de Weerribben. De eerste run gaat plaatsvinden in het gebied Olde Maten en wel op zaterdag 14 november. Met deelnemen aan deze runs op bijzondere locaties ondersteun je het werk van Staatsbosbeheer. De route van de eerste run is een parcours van 5km wat 1, 2 of 3 keer gelopen mag worden. Het gaat bij deze runs er niet om wie eerste wordt. Maar van het genieten van de natuur. Dus wel een startnummer voor de registratie maar geen podium voor nummers 1, 2 of 3. Inschrijving voor het eerste event gaat binnenkort open, maar noteer de datum maar vast in de agenda. Het aantal deelnemers voor de eerste run wat mee kan doen is beperkt tot 300 om de natuur niet te zeer te verstoren.

Inschrijfgeld: € 15,00. Dit komt ten goede aan het werk van Staatsbosbeheer.

De starttijd is om 10:00uur voor alle afstanden!

Vertrekpunt is de Veldschuur aan de Wijkweg 2 te Rouveen

Er is een herinnering voor alle deelnemers

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl