Free Feet 038 – Pec Zwolle

Voor de 4e keer! We komen weer terug op de plek waar Free Feet 038 begonnen is! Met weer een nieuwe route in, om en door het PEC Zwolle Stadion! Deze editie is op de woensdag! Ben jij er ook bij?

We tellen weer af naar de Free Feet 038 editie in, om en door het Mac3Parc Stadion van Pec Zwolle. Komende woensdag 9 januari 2019 starten we weer om 19:30uur vanaf de middenstip. En we hollen dan weer een uur. We maken er een verlichte bende van en daarom krijgen alle deelnemers van ons een gratis lampje tijdens deze gratis run. We verzamelen op de tribune aan de korte zijde (boven de supportersclub). Weer of geen weer, dan staan we in ieder geval droog. De run is natuurlijk weer gratis, maar wij hopen natuurlijk dat je onze donatiedoos voor 112Nepal niet vergeet. Tijdens de run knalt jullie playlist uit de speakers. Tot dinsdag!

De run is natuurlijk weer gratis maar een donatie in onze 112Nepal doos is meer dan welkom. We gaan daar weer een sensationele run van maken!

Aanmelden via Facebook.com/freefeet038 of stuur een mail naar zwolle@run2day.nl

Previous

Stelvio for Life 2019

Next

Diverse clinics in het begin van 2019!

2 Comments

  1. Iris

    Ik heb me aangemeld voor de kerstontbijtloop op 22 december maar ben vergeten van hoe laat tot hoe laat het is? En wat is de afstand?
    Dit i.v.m. resp. andere afspraken die dag en een blessure.
    Groet,
    Iris

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl