Op zondag 26 mei 2019 wordt de eerste Westerveldsebos Cross georganiseerd in het Westerveldse bos te Zwolle. Dit evenement wordt gehouden t.b.v. RopaRun Team Run2Day Zwolle. Het inschrijfgeld bedraagt tien euro en de opbrengst gaat naar het goede doel genaamd RopaRun Team Run2Day Zwolle. De start vindt plaats op de parkeerplaats van het Westerveldse bos. Om 10.00 uur wordt er gestart met de Kidsrun, daarna volgt om 10.30 uur de Westerveldsebos Cross. Vervolgens start de Cani Cross om 11.45 uur. Wij houden rekening met het dierenwelzijn. Vandaar de volgende regels volgens Canicross Nederland. De minimumleeftijd (voor een hond van 6 maanden is 3 km echt te ver, zeker bij warm weer), een goed passend tuig (geen halsband), een elastische lijn, een heupgordel voor individuele (tijdrit)starts. Er zijn onverharde paden en watervoorziening onderweg en bij start/finish aanwezig om oververhitting te voorkomen. Er is een route uitgezet van 3 km. welke 1, 2 of 3 keer gelopen kan worden. Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 249 personen. Natuurlijk ontvang je een functionele herinnering. We kijken er naar uit om u hier zondag 26 mei te zien!

Inschrijven via www.run2dayevents.nl