100% persoonlijke inlegzolen

Bij Run2day Zwolle zijn jouw hardloopschoenen altijd op maat!

Bij Run2day Zwolle werken we, naast de videoanalyse, met de FootBalance voetanalyse en de mogelijkheid om te kiezen voor op maat gemaakte zolen in minder dan 10 minuten!

De noodzaak van een correcte voet positie
Je voeten zijn als een platform voor je hele lichaam. Vaak komen spier- en gewrichtspijnen in de rug, heupen, knieën en enkels door een incorrecte positie van de voeten.

Uniek
Ons FootBalance concept biedt de unieke combinatie van een computerondersteunde voetanalyse en 100% op maat gemaakte inlegzolen. Deze inlegzolen ondersteunen je voeten in de juiste neutrale positie en helpen bij een correcte stand en lichaamshouding.

Op maat gemaakt
Niemands voeten zijn gelijk en zelfs bij je eigen twee voeten zit er verschil tussen links en rechts. FootBalance zolen worden 100% op maat gemaakt naar jou voeten voor de perfecte pasvorm. Hierdoor krijg jij echt een hardloopschoen op maat!

Bewezen
FootBalance is ontwikkeld door medische professionals in samenwerking met fysiotherapeuten, podologen en professionele atleten. Alles voor een betere voetgezondheid. Wij zijn zo overtuigd van deze zolen dat, indien je niet tevreden bent, je ze binnen 30 dagen gewoon terug mag brengen.

Previous

Westerveldsebos Cross

Next

De Vuurtorentrail van Henjo de Looper

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl