Kerst Ontbijt Run 2019

Voor we het weten zitten we weer aan de oliebollen. Maar voor die tijd hebben we natuurlijk ook nog de kerst. En wat is kerstmis zonder onze traditionele Kerst Ontbijt Fun Run. Deze gratis run van ongeveer een kilometer of 6, met 2 stops, organiseren wij om 9:00uur op de zaterdagochtend  van 21 december. Wij zorgen voor de kerstmuts, een functioneel shirt en het ontbijtje. Jij zorgt voor een goed humeur en als je wilt een leuke kerstoutfit. En hopelijk trakteer je ons op een mooie bijdrage in onze 112Nepal pot!

Aanmelden via:  https://run2dayevents.nl/aanmelden-evenementen

Previous

Maurten gel 100 cafeïne

Next

Bram Bakker in Odeon

2 Comments

 1. Henny van Driesten

  Graag de nieuwsbrief.

  • zwolle

   Ik zet je op onze maillijst. De nieuwsbrief van morgen, welke al klaarstaat mail ik jou los even door. Groeten,

   Eddie

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl