Al jaren komt Bram Bakker naar onze Run2Day winkel in Zwolle voor leuke, scherpe en interessante lezingen. Wij dopen onze winkel dan altijd om tot het Run2Day theater. Iedere keer als hij komt moeten we mensen teleurstellen omdat we snel vol zitten. Nu gaan we op 10 februari om 19:30uur het theater verplaatsen naar een echt theater. En wel het Odeon. Door hun medewerking kunnen we maar liefst 219 mensen kwijt in de Dommerholtzaal. Bram komt met een nieuwe lezing (combi van Opgebrand en Ultra) naar ons toe. Natuurlijk weer lekker interactief en recht voor zijn raap.Opbrengst van deze avond is voor Run4Schools waar Bram zich al jaren voor inzet, en je krijgt het boek Blijf Beter als cadeau.

Wat meer info over Bram Bakker? Bram is psychiater, hardloper, publicist en uitgever. Als publicist schrijft Bram over zijn vak, de gezondheidszorg en over zijn passie hardlopen. In 2015 stond hij in het theater met Marjolijn van Kooten met het programma Geen paniek. Dit jaar stond hij eveneens in het theater met het programma Wat beweegt de hardloper? met Abdelkader Benali en Hans Koeleman. Bram is in zijn lezingen en blogs altijd heerlijk direct wat hem lang niet altijd in dank wordt afgenomen. Lees maar eens een blog van hem via

https://joop.bnnvara.nl/opinies/we-zijn-een-psychiatrisch-ontwikkelingsland

https://brambakker.com/verdwaalniet/wp-content/uploads/2019/10/10-2019-Bram-Bakkker-onnodige-fouten.pdf

Ultra, de inleiding