Wij organiseren al van alles qua runs. Maar er was nog niks met de carnaval. Tot nu! Zaterdag de 22e februari gaan we los met de eerste editie van de Lijpe Outfit Run! Weer een echte fun run door de Zwolse binnenstad. Start is om 9:00uur en de totale afstand zal ongeveer 6km zijn. Onderweg wat lekkers snoepen en een 0,0% biertje (of een glaasje water natuurlijk). Hoe lijper de outfit hoe beter! Ons team kiest uit de deelnemers twee winnaars die de meest dwaze outfit hebben. Die krijgen een paar New Balance hardloopschoenen aangemeten. En van ons krijgen alle deelnemers natuurlijk weer een gaaf shirt als herinnering. De run is gratis maar hopelijk trakteer je ons op een mooie bijdrage in onze 112Nepal pot!
Deze run is een alaaf samenwerking met Bonbonnerie Borrel, Muziek- en Eetcafé Woodies en Meinesz Bennesz!

Aanmelden via www.run2dayevents.nl