De Peper & Zout Run 2020!

 

Het is nog even doorbijten voordat de hardloopkalender weer helemaal opgestart is. Daarom nu de Peper & Zout Run! Dit is nieuwe run welke wij in deze periode zonder hardloopevenementen organiseren.

Van onze Peperbus naar de Zoutopslag van Rijkswaterstaat aan de Ordelseweg 2 en weer terug. Een route van net iets meer dan 10 kilometer. Een kwart marathon dus. Je bepaalt zelf wanneer je gaat lopen vanaf 20 juli. Want dan beginnen we met deze run.

En je kunt hem 1, 2 of 4 keer lopen. Let wel op met oversteken hier en daar! Na het lopen van jouw run kom je langs in onze winkel en laat je de run zien en gooi je wat in onze donatiedoos voor 112 Nepal. Daarna ontvang je jouw gepersonaliseerde medaille. En ga je op de foto op onze Medal Plaza! Hoe leuk is dat? We hebben nog 60 medailles!

De route kun je vinden via

https://runnermaps.nl/route/186816    en  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2682963

Previous

Tropenrooster!

Next

35% korting op alle kleding!

2 Comments

  1. Eric

    Hoeveel medailles zijn er nog??

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl