Op donderdag 24 september organiseren wij als Free Feet 038 voor de 4e keer deze bijzondere run van iets meer dan 5 kilometer. In het kader van de WERELD DAG VAN DE VREDE (deze is op 21 september) lopen wij weer deze bijzondere run. Deze keer starten we echter om 18:30uur bij de Ulu moskee in Holtenbroek, en loopt de route via een flink aantal gebedshuizen in en om het centrum van Zwolle naar het Dominicanenklooster. Daar eindigen we binnen in het klooster. In verband met de coronaregels kunnen we niet starten in de moskee, maar wel eindigen in het klooster. Daar kunnen we maximaal 130 personen kwijt dus is het aantal deelnemers gelimiteerd tot 120 omdat ons begeleidingsteam ook naar binnen moet 

De run is gratis maar een bijdrage in onze 112 Nepal pot wordt natuurlijk weer gewaardeerd, en je krijgt van ons weer een leuke goody. Aanmelden kan via de link. De start is wat vroeger deze keer en wel om 18:30uur.

aanmelden kan via www.run2dayevents.nl