Tijdens deze clinic leer je op een verantwoorde wijze hard te lopen op basis van de werkmethode van Runningtherapie. Het op therapeutische basis inzetten van de duurloop. Onder begeleiding van een ervaren Runningtherapeut loop je gedurende 8 weken 1 keer in de week in een kleine groep van 4 samen hard. En doe je nog 1 of 2 trainingen zelf.

Het zeer rustig opbouwen van het hardlopen is kenmerkend voor runningtherapie. Het is een rustige duurloop waarbij je geen prestatie hoeft te leveren maar gewoon plezier beleven aan de inspanning waartoe je jezelf hebt uitgedaagd.

Runningtherapie is ook een effectieve en verantwoorde methode om in geval van overgewicht tot gewichtscontrole te komen. Runningtherapie wordt tevens ingezet in de behandeling van mensen met rug- en nekklachten, spannings- en vermoeidheidsklachten, slaap- en concentratiestoornissen en psychische- en burn-out klachten.

De gezamenlijke training start iedere dinsdag om 10:00uur vanaf het Expertisecentrum Voet & Beweging aan de Ceintuurbaan 22 in Zwolle en start op dinsdag 26 januari 2021. De kosten zijn 150€ en aanmelden kan via

https://run2dayevents.nl/aanmelden-evenementen#!/Runningtherapie-clinic-8-weken-Start-26-januari-2021/p/261494668/category=0