WE GAAN WEER OPEN!!

WE GAAN WEER OPEN!!
Wat zijn wij blij dat we jou volgende week weer in onze winkel mogen ontvangen!
Vanaf woensdag 3 maart aanstaande staat ons hele team weer voor jou klaar! Je kunt dan weer bij ons in de winkel je hardloopschoenen laten aanmeten, je hardloopoutfit aanvullen of vervangen en andere accessoires aanschaffen.
Dit gaat gebeuren op afspraak volgens de regels die dan gelden.
Je hebt in onze grote winkel meer dan voldoende ruimte. Koffie van Anders Koffie en thee staan voor jou klaar. Met wat extra lekkers erbij natuurlijk om het te vieren!
Maak een afspraak via:
ZWOLLE.RUN2DAY.NL
We plannen dan meteen een afspraak in op een tijdstip dat het jou uitkomt!  Wij kijken er naar uit jullie weer te begroeten in onze winkel!

Previous

Lockdown! Daarom nu loopanalyse aan huis!

Next

Bereikbaarheid van de winkel!

2 Comments

 1. Jan Klompmaker

  Dag,

  Ik heb net met Edith gesproken en via de website een afspraak gemaakt 12 maart 2021. We hebben het kort gehad over de hoka trailschoen speedgoat. Op de website van Run2Day kwam ik deze schoen tegen: HOKA ONE ONE Challenger ATR 6 heren. Deze zou geschikt zijn voor weg en land. Bij voorkeur zou ik deze willen proberen omdat ik nog geen trailrunner ben en nu nog regelmatig op de weg loop.
  Het zou mooi zijn als zo’n paar (ik heb van gewone schoenen maat 43) op 12 maart aanwezig is.
  Met vriendelijke groet,

  • zwolle

   Hoi Jan, Wij hebben in ieder geval de Speedgoat op voorraad. Die is daar nog beter geschikt voor. Alsmede de Perigrine van Saucony en de Sense Ride van Salomon. Groeten, Eddie

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl

Let op, vanwege de nieuwe coronamaatregelen sluiten wij dagelijks om 17:00 uur.
This is default text for notification bar