!!!UPDATE: 29 MAART – DE RUN IS VOL!  JE KUNT JEZELF OP DE RESERVELIJST LATEN ZETEN DOOR EEN MAIL TE STUREN NAAR ZWOLLE@RUN2DAY.NL
Hier is ie dan! Onze nieuwe RUN!
De 4 mijl van Zwolle 2021
In de week van 7 t/m 13 juni kun jij de 4 mijl van Zwolle lopen. We hebben een mooie route uitgestippeld welke je tegen die tijd als GPX bestand kunt downloaden, kunt vinden op afstandmeten.nl of als hardcopy kunt ophalen in de winkel (tijdens de openingstijden) waar ook het startpunt is.
Na het lopen van jouw run kom je langs bij onze winkel en laat je de run zien op de telefoon of jouw sporthorloge, en gooi je jouw contante bijdrage (welke verplicht is) in onze donatiedoos voor 112 Nepal. Daarna ontvang je jouw medaille en ga je op de foto. Er zijn 250 medailles beschikbaar en we zijn die week speciaal ook nog open op de zondag van 11:00 tot 14:00uur voor de laatste lopers van die week. De medailles die dan nog niet zijn opgehaald zijn vanaf dat moment weer beschikbaar voor lopers die in eerste instantie mis hebben gegrepen.
Aanmelden kan via www.run2dayevents.nl