Kerst Ontbijt Run 2021

Voor we het weten zitten we weer aan de oliebollen. Maar voor die tijd hebben we natuurlijk ook nog de kerst. En wat is kerstmis zonder onze traditionele Kerst Ontbijt Fun Run. Deze gratis run van ongeveer een kilometer of 6, met 2 stops, start om 8:30uur op de zaterdagochtend van 18 december. Wij zorgen voor de kerstmuts, een functioneel shirt en het ontbijtje. Jij zorgt voor een goed humeur en als je wilt een leuke kerstoutfit. En hopelijk trakteer je ons op een mooie bijdrage in onze 112Nepal pot!

Aanmelden via www.run2dayevents.nl

 

Previous

Route Halloweenrun

Next

Parkeren bij de winkel op 16 november

1 Comment

  1. Eloy Tukker

    Hallo, zit de kerstontbijt run op 18 december 2021 al vol? Ik probeer mij aan te melden op de events site doch zie alleen een leeg scherm.

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl

Let op, vanwege de nieuwe coronamaatregelen sluiten wij dagelijks om 17:00 uur.
This is default text for notification bar