December Challenge

Vandaag start onze December 1 mijl per dag Challenge! Dat betekend dat je gedurende de decembermaand iedere dag gaat hardlopen en dan minimaal een rondje van 1 mijl (1,61 kilometer). Al deze runs registreer je dan met de app die je gebruikt (Polar, Garmin, Runkeeper, Strava, etc.) en begin januari mag je die met ons delen. Uit alle deelnemers trekken wij een winnaar en die gaat het nieuwe jaar in met een mooie nieuwe kledingset. Keep on Running!

Previous

Wie wij zijn en wat wij doen!

Next

Open voor afhalen en bezorgen!

2 Comments

  1. Joanka Jongsma

    Goedenavond! Op welke wijze kan ik de runs van de december challenge met jullie delen? Ik heb ze allemaal op Strava staan.

    Hartelijke groet,
    Joanka

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl