Gratis spreekuur sporttherapeut

Op zaterdag 5 maart is onze sporttherapeut Vincent Linckers weer bij ons aanwezig van 11:00 tot 12:00uur voor zijn gratis inloopspreekuur. Met al die evenementen die nu weer op de kalender staan wil je natuurlijk geen enkel risico lopen. Dus heb je een pijntje? Kom even bij hem langs.

Previous

Februari – Bruggen Challenge

Next

“Razendsnelle” events on their way!

2 Comments

 1. jeroen

  Hej Vincent.

  Ik heb afgelopen keer veel hardgelopen.
  Ik heb nou idee dat me kuiten dik worden.
  Waar door ik gister met loop training niet meer verder kon. Zou heel graag effe keer goed na willen kijken door jou.

  Ik hoor het graag

 2. zwolle

  Hoi Jeroen, Ben je op het spreekuur van Vincent geweest of moet ik deze vraag nog even doorzetten naar hem? Reageer maar even naar zwolle@run2day.nl als je wilt. Groeten, Eddie

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl