Take Courage with Saucony!
Wil jij jouw PR verbeteren op de 5km? En gelijk een snelle schoen uitproberen? Dat kan op dinsdag 2 mei. In samenwerking met Saucony en Theater de Spiegel zetten wij een route uit van 1 kilometer die je dan 5 keer loopt. Op een door jou uitgekozen snelle schoen van Saucony. Zij hebben deze avond de volledige ENDORPHIN collectie mee met daarin de ENDORPHIN ELITE, ENDORPHIN PRO 3, ENDORPHIN SPEED 3 en de ENDORPHIN SHIFT 3. Naast de ENDORPHIN collectie zullen ook de TRIUMPH 20, RIDE 16, GUIDE 16 en de TEMPUS beschikbaar zijn om te testen. Jij kiest jouw schoen uit en in jouw shift ga jij de strijd aan met de klok. Je krijgt natuurlijke een gave herinnering aan deze avond.
Het event start om 19:00uur met een inloop en de eerste heat start om 19:30uur. We sluiten af om ongeveer 21:30uur.