SOLAR TEST & TRY EVENT

Op zondag 10 juni nemen Adidas en Run2Day Amersfoort jou graag mee voor een onvergetelijke experience vanaf het Eemplein.

We hebben namelijk iets te vieren, de lancering van de volledig vernieuwde Adidas Running collectie: SolarBOOST. De SolarBOOST illustreert de magische energie die je krijgt van het lopen tijdens zonsopkomst en zonsondergang. Omdat we tijdens de marathon Amersfoort gaan lopen hebben we natuurlijk niet met een van die 2 momenten te maken, maar gezien de vorige jaren rekenen we wel op veel zon!

Omdat er veel mensen deelnemen aan een van de afstanden van Marathon Amersfoort hebben we besloten de testrun op 3 momenten aan te bieden. Je kunt zelf kiezen op welk tijdstip je wil meedoen. We starten om 09.00 uur, 11.30 uur en 13.30 uur bij de Adidas tent op het Eemplein. Ons team van Run2Day specialisten en Adidas zal voor je klaar staan om je mee te nemen bij deze testrun van ongeveer 4 kilometer. Kom ongeveer 15 minuten voor de start van de run naar ons toe, zodat je tijd hebt om het juiste testpaar aan te trekken.

Jij krijgt de kans om als een van de eersten de nieuwe SolarBOOST uit te proberen. De SolarBOOST is de schoen voor jou als jij op zoek bent naar een schoen met de beste performance, comfort en energy return en is geïnspireerd op NASA technologie.

Ben je niet in de gelegenheid om mee te doen op een van de genoemde tijdstippen maar wil je ze wel testen? Tussen 09.00 en 14.00 uur kun je bij de Adidas tent vrijblijvend een gratis analyse laten uitvoeren door het Adidas & Run2Day team.

Onder alle Run2Day deelnemers wordt een paar SolarBOOST verloot dus schrijf je nu in: amersfoort@run2day.nl