Run2Day is dè running specialist van Nederland. En met jou aan boord willen we dat blijven! Bij Run2Day inspireren, motiveren en adviseren we hardlopend Nederland om zijn of haar persoonlijke doelen te bereiken. Wij onderscheiden ons met onze productkennis, hardloopanalyses en klantgerichtheid. Elke klant geven wij een op maat gemaakt advies. Heb jij een passie voor hardlopen, ben je service gericht, energiek, nieuwsgierig naar de nieuwste trends en producten en wil je deel uitmaken van een sportief en dynamisch team? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Verkopers gezocht

Ben jij de verkoopmedewerker die wij zoeken?
Onze medewerkers en winkels zijn het hart van Run2Day. Onze klanten komen bij ons binnen met allerhande vragen over hardlopen. Over onze collecties, trainingsschema’s, blessures, sportvoeding, trainen op hartslag, etc. Aan ons de taak om elke klant zo goed mogelijk te helpen met een passend advies. Samen met jou weten we die zeker te vinden!

Wat ga je doen?
Als verkoopmedewerker heb je een cruciale rol in onze organisatie. Je bent namelijk onze ambassadeur in de winkel. Je draagt onze visie uit, zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en adviseert overtuigend over onze collecties om elke klant een passend advies te geven. Een specialist word je natuurlijk niet zomaar. Daarom helpen wij je met verkoop- en producttrainingen om de klanten zo goed mogelijk te adviseren. Verder vragen we flexibiliteit omdat we onze service ook op koopavonden, in weekenden en op evenementen aanbieden. Natuurlijk stimuleren we je om regelmatig te gaan hardlopen! Door een aantrekkelijke personeelskorting en het aanbieden van startbewijzen voor de evenementen waar we partner van zijn.

Ben je enthousiast en loop je graag hard met Run2Day? Ga dan naar een van onze winkels of mail je motivatie met cv en foto naar hrm@run2day.nl.

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan naar de Run2Day winkel bij jou in de buurt of stuur een e-mail naar hrm@run2day.nl.

Open sollicitaties
Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste collega’s. Loop je graag hard, ben je klantgericht, energiek en flexibel? Graag ontvangen we je open sollicitatie met cv en vermelding van de functiewensen, motivatie en recente foto. Je kunt dit sturen naar hrm@run2day.nl.