UITDAGING ZOEKEN??

Op zoek naar een uitdaging, wil je iets nieuws proberen, kijken of triathlon iets voor jou is? Run2Day & RTC Den Haag organiseren een Run-bike-run-bike-run voor beginners! Kom jij ook?

Wanneer :Zondag 14 mei 2023. Start om 10:00

Waar: Bij HSK Trias (Uithof Den Haag)

Voor wie:

Voor mensen zonder ervaring in triatlon of runbikerun wedstrijden. Alle niveaus zijn welkom! Door dit laagdrempelige evenement kun je uitproberen of deze sport iets voor jou is.

Wat heb je nodig:Een racefiets, gravelbike of mountainbike. Vanwege de veiligheid is het gebruik van een ligstuur verboden en een helm verplicht. Let erop dat de remmen goed werken en dat het uiteinde van het stuur is afgedicht met een stuurdop. Daarnaast kunnen goede hardloopschoenen, fietsschoenen en een startnummerband uiteraard niet ontbreken.

Fietsonderdeel: Het fietsen vindt plaats op het afgesloten parcours van Trias. Tijdens het fietsen is een helm verplicht, evenals het (goed zichtbaar) dragen van het startnummer op de rug.

Looponderdeel: Het loopparcours is aangegeven met markeringen op de weg, richtingborden en afzetlint. Draag je startnummer goed zichtbaar op de borst. Tip: Het is handig om een startnummerband te gebruiken, zodat je het startnummer snel van je rug naar je borst kunt draaien.

Verzorging: Tijdens het fietsen of lopen kom je geen drankposten tegen, zorg daarom zelf voor een bidon met drinken. Medische assistentie is het hele evenement aanwezig op het terrein van het fietsparcours.

Aanmelden: Stuur een mailtje naar evenementencommissie.rtc@gmail.com. Aanmelden kan tot 5 mei. Kosten bedragen 10 euro.