Op vrijdagavond 21 september wordt er in Den Haag een The Hague Peace Night Run gehouden. De Vredesloop van afgelopen jaren is omgetoverd tot een avondloop! Goed getraind de Peace Night  Run in?

Vanaf zaterdag 21 juli biedt Run2Day Den Haag wekelijks trainingen aan voor de The Hague Peace Night Run. De training vindt plaats in Den Haag vanaf het plein voor het Vredespaleis op zaterdagochtend om 9:30 uur. De training bestaat uit techniek, loopscholing en interval. Na elke training ontvang je een nieuw loopschema voor de week erop. Train jij ook graag mee? Deelname is €5,- contant per training. Meld je aan via  denhaag@run2day.nl.

Als deelnemer van minimaal 4 trainingen krijg je bovendien de kans om deel te nemen aan een speciale training op woensdagavond 5 september. Op deze avond komen de ‘Runners for Peace’ bij elkaar en krijgen zij een training namens Run2Day. De Runners for Peace is een groepje hardlopers die hun trainingen en voortgang bijhouden via social media en vlogs. Tof om bij te zijn! Voor meer informatie klik: https://www.thehaguepeacenightrun.nl/

Foto: Luka de Kruijf