Niet voor niks zijn wij een speciaalzaak in hardlopen! Wij verkopen u niet zo maar een hardloopschoen. Eerst doen we een statische voet analyse, om te kijken naar de lengte en breedte van de voet en de hoogte van de voetboog. Vervolgens maken wij een aantal foto’s waarna we uitleggen wat wij waarnemen.

Dan maken we een dynamische loopanalyse van uw lopen met onze video. We laten u zien hoe uw afwikkeling is van de voet en uw stijl van lopen. Dan geven we een advies voor type schoen. Wij zorgen ervoor dat de juiste schoenen gepast worden, dan kunt u bepalen welke schoenen nu het allerfijnst om uw voet heen passen. Tenslotte gaat het ook om uw gevoel met de schoen.

Bij de aankoop van de schoenen krijgt u  ook een gratis technische hardloopclinic van anderhalf uur. Die geven wij elke maand om de klanten de technische snufjes bij te brengen van hardlopen. Tenslotte wil je zo efficient mogelijk lopen en zorgen dat je jezelf niet overbelast als het niet nodig is. De clinic bestaat uit veel oefeningen, loopscholing en oefenen van stapfrequentie en uitleg over ademhaling. Leuk en leerzaam! Vele klanten voor u hebben er met veel plezier gebruik van gemaakt!