De winkel

Bij Run2Day Venlo vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding, sporthorloges, voeding en accessoires, maar kijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Door Runners, voor Runners!

Wij zijn gek van hardlopen
Bij Run2Day Venlo zijn we allemaal gek van hardlopen, daarom kunnen we je ook goed adviseren. We kennen de fun, de verslaving, de vermoeidheid, de spierpijn, de emotie en alles wat bij hardlopen hoort. En daarom nemen we alleen genoegen met de beste producten. Want alleen dan kun je het beste uit jezelf halen!!

We helpen je goed op weg
Het maakt ons niets uit of je een beginner of een ervaren marathonloper bent. Wij staan altijd voor je klaar. Als beginner helpen we je graag bij je eerste kilometers met trainingen, clinics en hardloopschema’s.

Je voeten in goede handen
Bij Run2Day werken we met een uitgebreide video-analyse om te kijken welke schoen het beste bij jou past. En omdat je de meeste tijd op je hardloopschoenen buiten doorbrengt, mag je de schoenen ook gewoon testen op straat. Dan voel je pas echt of een schoen lekker loopt.

Bijna iedere hardloper krijgt als hij niet uitkijkt vroeg of laat een blessure. Als hardloopspeciaalzaak geven wij daarom ook blessure-advies.

Lopen is leuk
Hardlopen is goed voor je lijf, je hart en je hoofd. Hardlopen geeft energie. Hardlopen is gewoon leuk! En dat willen we graag zo houden. Run2Day Venlo biedt op een originele manier een persoonlijke en uitstekende service. En de koffie staat er altijd klaar!

4 Comments

 1. Marie-Jeanne Thijssen

  Hoi allemaal!
  Ik ben denk ik toe aan nieuwe hardloopschoenen.
  Ik heb nu de brooks adrenaline gts17
  Ik ben een voorvoetslander (sinds 2018) maar heb ze gekocht toen ik nog op mn hakken liep.
  De vraag is natuurlijk of het nog altijd de juiste schoen voor me is. Ik vind ze op zich prima lopen
  Ik heb foto’s van mn slijtage aan de zool.
  Hoe gaan jullie te werk om mij de juiste nieuwe schoen aan te smeren? Hahaha!

  • run2dayvenlo

   Hallo Marie-Jeanne, sorry dat we nu pas reageren, ik had geen melding gekregen dat dit bericht klaar stond! Kunnen we nog wat voor je betekenen? Op dit moment komen we aan huis en vanaf 3-3 mag je ook weer op afspraak onze winkel bezoeken! we horen het graag…. Jacomijne

 2. Ilona

  Hoi,

  Wat voor sporthorloges hebben jullie ? Vindt hier niks van op de site!

  Groetjes Ilona

  • run2dayvenlo

   wij verkopen normaal gesproken met name alle gangbare modellen van Garmin

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2021 www.run2day.nl

We zijn weer geopend en je kunt langskomen zonder afspraak. Onze winkel is open tot 17:00 uur.
This is default text for notification bar