Hardloopschoenen

In onze winkel hebben wij een ruim assortiment hardloopschoenen van de merken Asics, Adidas, Brooks, Saucony, Nike, New Balance, Mizuno én Hoka ONE ONE. Van wedstrijdschoen tot marathonschoen, van light cushioning tot maximum cushioning.

Sporthorloges

Sporthorloges zijn voor ons een service product. We verkopen dus niet alleen het horloge maar ook de service erbij. Is er iets aan de hand zorgen wij voor contact en garantie met de leverancier en bij aanschaf kunnen we je (indien gewenst) helpen met het volledige installatie proces en uitleg geven over functionaliteiten.
We hebben voornamelijk Garmin en Polar.

Kleding

Niets zo fijn om hard te lopen met kleding die daar functioneel op aansluit, die zorgt dat je koel of warm blijft en vooral droog. Maar het oog wil natuurlijk ook wat! Wij hebben altijd super gave en kwalitatief hoogwaardige kleding, onderkleding én sokken collecties van Odlo, Nike, New Balance, Fusion, Rohnisch, Falke, Herzog, Stance en Flinck. Daarnaast voor de dames een ruime collectie in Sport BH’s.

Voeding

Om je prestaties te verbeteren of om je lange duurloop ook echt lang te laten zijn kun je wel wat extra energie en mineralen gebruiken. Je kunt bij ons terecht voor een advies over voeding en drinken voor-, tijdens- en na je prestatie. We hebben de merken SIS, Powerbar en Maurten.

Accessoires

Of je nu een spibelt, telefoonhouder of een drinksysteem nodig hebt, wij hebben ze in diverse vormen en maten op voorraad. Daarnaast alle denkbare accessoires die je maar nodig kan hebben voor je thuisrun óf wedstrijd.