Rondje Mokum is het leukste loopcircuit van Nederland! Er zijn zeven loopjes aan verbonden die gedurende het hele jaar plaatsvinden. Je kunt zowel fysiek als virtueel deelnemen aan dit loopcircuit.

De wedstrijd -en recreatielopen worden georganiseerd door de atletiekverenigingen uit Amsterdam.

Dit evenement is voor iedereen geschikt. Of je nu wedstrijdloper bent of net gaat beginnen! Je kunt je inschrijven per loopje of je kunt aan meerdere deelnemen.

De beginner

De loopjes van Rondje Mokum zijn motiverend voor de beginnende loper die een 10km wil gaan lopen. Je kunt 1 van de 7 wedstrijden uitkiezen om te gaan doen en daarvoor trainen. De loopjes zijn harstikke gezellig en je ontmoet like-minded mensen!

De snelle loper

Loop jij graag persoonlijke records en wil jij je meten met andere lopers, dan is Rondje Mokum daar uitermate geschikt voor. Er is een klassement voor lopers per loopje, maar ook voor het hele loopcircuit. Ben jij de beste loper van het jaar?

Kalender

17 januari Vondelparkloop georganiseerd door Phanos Amsterdam
14 maart Louis Vinkloop, georganiseerd door AV ATOS
11 april Nescioloop, georganiseerd door AV’23
13 juni Gaasperplasrun, georganiseerd door AV Feniks
10 oktober Sloterplasloop, georganiseerd door AAC
24 oktober Middenmeerloop, georganiseerd door AV’23
14 november Olympisch Stadionloop, georganiseerd door Phanos Amsterdam

Deelnemen aan Rondje Mokum is heel eenvoudig. Je kunt je gewoon via inschrijven.nl opgeven voor de afzonderlijke wedstrijden. Daarna wordt je deelname – van zowel wedstrijd- als trimlopers – door ons automatisch geregistreerd en verwerkt tot de stand op deze website. Die wordt zo snel mogelijk na afloop van elke loop bijgewerkt. Zo kun je altijd zien hoe je er voor staat en hoe anderen het gedaan hebben.