Even voorstellen…

Omdat wij als team allemaal zelf lopen begrijpen wij als geen ander waar je het over hebt! Wij helpen je als team dan ook graag met alles wat hardlopen betreft!

Herman
Onze halve marathon-koning bij de vets! Hij loopt maar liefst 6 dagen in de week en blijft de drang houden om te winnen. Onze full-time topper bij Run2Day Amsterdam Overtoom. Daar zijn wij erg blij mee!

Edwin
Edwin heeft met zijn jarenlange ervaring heel wat wedstrijden gelopen. Hij heeft bijvoorbeeld de marathon van New York en Amsterdam gelopen. Het hardlopen staat nu op een lager pitje, maar hij traint niet minder hard. Iedere ochtend is Edwin te vinden in de sportschool!

Jaap
Jaap is onze triatleet! Hij studeert aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en is veel in de polder te vinden om te sporten. Fiets- en hardlooptrainingen doet hij hier veel. Triatlon wedstrijden doet hij ook! Tijdens zo’n wedstrijd is hardlopen zijn beste onderdeel. Voor de vorm loopt hij dan ook losse 10km en halve marathon wedstrijden, zoals de Vondelparkloop van Het Rondje Mokum. Jaap maakt zich nu op voor zijn eerste marathon. Misschien dat daarna zelfs de hele triatlon volgt! Laat je inspireren, motiveren en adviseren door Jaap wanneer jij in de winkel bent!

Jorin
Jorin loopt al hard sinds zijn achtste jaar! Zijn specialiteit nu is de 3000m steeple chase. Afstanden van 1500m tot 10km schuwt hij ook niet. Voor Run2Day geeft hij daarnaast trainingen op zaterdagochtend in het Oosterpark en is hij iRun coach in het Vondelpark. Naast zijn werk bij Run2day studeert hij Oefentherapie Mensendieck waarbij hij zich specialiseert in de behandeling van hardlopers.

1 Comment

  1. wilco

    Ola,

    Gister bij jullie in de winkel geweest. Goed advies gekregen over een paar asics. Ik heb online dezelfde gekocht mr dan het oude model..
    Wilde ik even laten weten en jullie bedanken vr het advies.

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2016 www.run2day.nl