Onze collega’s

Omdat wij als team allemaal zelf lopen begrijpen wij als geen ander waar je het over hebt! Wij helpen je als team dan ook graag met alles wat hardlopen betreft!

Vincent
Vincent is bij Run2Day begonnen als 0 – uur medewerker en is nu als bedrijfsleider het gezicht van de Run2Day in Amsterdam. Hij wil zowel zijn team als klanten motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Hij wil graag het voorbeeld zijn en daarom heeft hij besloten om eind maart 2021 zijn eerste marathon te lopen!

Judith
Judith is onze krachtpatser met een hart van goud! Zij is het gezicht van het filiaal in Oosterpark. Ze laat de winkel stralen, zodat jullie daar ook gaan stralen.

 

Andrea
Andrea is de vriend van iedereen! Hij zorgt ervoor dat jij alle hulp krijgt die je verdient en meer! Hij maakt van je bezoek aan Run2Day een hele belevenis.

Carmaine
Carmaine is onze ultratopper! Er is geen loopster of loper die haar resultaten kan evenaren. Ze loopt graag door de Veluwe om te genieten van de natuur, de rust en het lopen! Met al haar ervaring en passie helpt ze iedereen aan de schoen, voeding en kleding die past bij jouw wensen.

Louis
De beste looptrainer van Nederland. Zelf is hij bescheiden, maar we delen het graag. Hij weet als geen ander hoe jij het beste kun hardlopen, trainen en welke schoenen daarvoor geschikt zijn. Hij maakt iedereen enthousiast, niet alleen voor hardlopen, maar ook om te werken bij Run2Day. Zijn pupillen zijn namelijk ook regelmatig op de werkvloer te vinden!

Rik
Hij is het jonge talent van de winkels in Amsterdam. Rik kan jou van alles vertellen over de hardloopschoenen en kan het gevoel van de schoen perfect aan je overbrengen.

1 Comment

  1. wilco

    Ola,

    Gister bij jullie in de winkel geweest. Goed advies gekregen over een paar asics. Ik heb online dezelfde gekocht mr dan het oude model..
    Wilde ik even laten weten en jullie bedanken vr het advies.

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl