Dinsdag 9 mei t/m 12 mei 2023

Loop een (halve) Marathon in 4 avonden!

Het wordt de 3e editie van de Hardloop 4-daagse in Breda.

Ga de uitdaging aan en loop 4 avonden achter elkaar 10,5 km. Op het einde van de week heb je dan een marathon volbracht! Een halve marathon kan ook; je loopt dan elke avond 5,3 km.

Bij de Hardloop 4-daagse Breda gaat het vooral om de fun en het is dus dan ook geen echte wedstrijd.

Datum: 9 t/m 12 mei 2023

Locatie: Atletiekvereniging SPRINT

Start: 19.30 uur

Kosten: € 40,-

Tijdslimiet

Loop je de 10,5 dan moet je binnen 1 uur en 20 minuten finishen. Voor de 5,3 km moet je binnen de 45 minuten finishen. Let op: het is GEEN wandelevenement.

Parcours

Elke avond is er een (grotendeels) ander parcours. Het parcours bestaat uit verharde delen over de weg en semi-verharde delen door het bos. Het parcours wordt aangegeven door middel van bewegwijzeringsbordjes en daar waar nodig staan verkeersregelaars en/of vrijwilligers. De aanwijzingen van deze vrijwilligers dienen te allen tijde opgevolgd te worden.

Inschrijven:

SCHRIJF JE HIER VANAF 01-01-23 IN!

Startnummers:

Startnummer en shirt haal je op maandag8 mei op bij Run2Day Breda of op de eerste avond bij SPRINT. Je gebruikt hetzelfde startnummer voor 4 avonden. Na de finish wordt je startnummer afgestempeld voor die avond.

Herinnering:

Alle deelnemers die vier avonden hebben deelgenomen, ontvangen op de laatste avond de prachtige herinneringsmedaille.

Verzorging:

Langs de route van de 10,5 km is er ongeveer halverwege een waterpost ingericht. Na de finish is er fruit voor alle deelnemers.

Parkeren:

Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van SPRINT. Gezien het beperkt aantal plaatsen (zeker op de reguliere trainingsavonden) raden wij iedereen aan om zoveel mogelijk op de fiets te komen.

Kleedruimte/faciliteiten SPRINT:

De kleedruimtes en douches van SPRINT kunnen worden gebruikt. In de hal van het clubhuis zijn kluisjes, deze kun je gebruiken met € 1,- muntstuk. Na gebruik krijg je de munt weer terug. Aan de bar kun je alleen met PIN betalen.

EHBO:

Ieder avond is er EHBO aanwezig bij SPRINT.

Afsluitende avond:

Op de afsluitende avond (vrijdag) zorgen we na afloop voor muziek en veel gezelligheid in het clubhuis van SPRINT. Hier kan je wel met PIN betalen.  Kortom dat wil je niet missen!

Meer info:

Run2Day Breda/076-5204072

De kleine lettertjes:

Onze algemene voorwaarden kun je terugvinden bij de inschrijving.

Veiligheid:

De deelnemers maken deel uit van het verkeer en moeten de verkeersregels naleven. Op bepaalde punten staan verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden waar aandacht voor extra veiligheid gewenst is.

Het is NIET toegestaan om deel te nemen met een hond.

Powered by: