Schoenadvies en hardloopanalyse

kaartje-DB

De winkel is gelegen op de hoek van de Van Berckelstraat en de Zuid-Willemsvaart.

Parkeren is vrijwel altijd mogelijk direct voor de deur aan de Zuid-Willemsvaart.

Bij Run2Day Den Bosch maken we een loopanalyse.

Een hardloopanalyse of loopanalyse is een video-opname van je looppatroon, het contact van je voet met de grond, je voetafwikkeling en je hardloophouding. Een goede loophouding en -techniek is van essentieel belang bij het hardlopen. Tijdens hardlopen vangen je voeten bij elke pas ongeveer 3 tot 6 keer je eigen lichaamsgewicht op. Naast de juiste schoenen is je lichaamshouding ook belangrijk. Als je techniek en/of houding onjuist is dan is de kans op blessures vele male groter. Met de juiste techniek en voor jou optimale schoenen ervaar je meer plezier tijdens het hardlopen. Daarnaast behaal je, niet geheel onbelangrijk, betere resultaten en meer voldoening uit de sport.

Wil jij nog extra tips en advies over je loopstijl kom dan naar de gratis loopstijl clinics, iedere eerste woensdag van de maand.

100% PERSOONLIJKE INLEGZOLEN

Bij Run2day Den Bosch maken we jouw hardloopschoenen  op maat!

Bij Run2day Den Bosch werken we, naast de videoanalyse, met de FootBalance voetanalyse en de mogelijkheid om te kiezen voor op maat gemaakte zolen in minder dan 10 minuten!

De noodzaak van een correcte voet positie
Je voeten zijn als een platform voor je hele lichaam. Vaak komen spier- en gewrichtspijnen in de rug, heupen, knieën en enkels door een incorrecte positie van de voeten.

Uniek
Ons FootBalance concept biedt de unieke combinatie van een computerondersteunde voetanalyse en 100% op maat gemaakte inlegzolen. Deze inlegzolen ondersteunen je voeten in de juiste neutrale positie en helpen bij een correcte stand en lichaamshouding.

Op maat gemaakt
Niemands voeten zijn gelijk en zelfs bij je eigen twee voeten zit er verschil tussen links en rechts. FootBalance zolen worden 100% op maat gemaakt naar jou voeten voor de perfecte pasvorm. Hierdoor krijg jij echt een hardloopschoen op maat!

Bewezen
FootBalance is ontwikkeld door medische professionals in samenwerking met fysiotherapeuten, podologen en professionele atleten. Alles voor een betere voetgezondheid.

Iedere maandagmiddag is er in de winkel een fysiotherapeut aanwezig.

 

Achter in de winkel vind je RunHouse 073.

In en vanuit deze ontmoetingsplaats voor runners worden clinics georganiseerd.

 

 

Leave a Reply

Door runners voor runners. © 2022 www.run2day.nl