Op woensdagmiddag  kunnen zowel beginnende als de meer ervaren lopers op afspraak terecht voor gratis advies over blessures, revalidatie en/of training aanpassing.

Verder kun je, tegen een geringe vergoeding, ook terecht voor een Cure-tape bandage (de bekende gekleurde tape).  Als proefbehandeling, maar bijvoorbeeld ook mogelijk als je in het aansluitende weekend een wedstrijd loopt.

Hoe maak je een afspraak?

Het is heel eenvoudig: voor een afspraak bel je naar de winkel en wij plannen een afspraak voor je in op een woensdagmiddag tussen 12:00 en 17:00 . Een e-mail sturen kan natuurlijk ook. Stuur deze naar denbosch@run2day.nl o.v.v. ‘afspraak fysio’. Je krijgt dan snel een reactie terug. Dus voordat je ergens de bekende molen ingaat, kun je voor een vrijblijvend advies terecht bij Luuk.

Wie is Luuk?

Ik ben Luuk Heirman, geboren en getogen in Den Bosch. Sinds 2011 ben ik fulltime werkzaam als fysiotherapeut, vanaf 2018 in mijn eigen praktijk Fysio Paleiskwartier. Daarnaast werk ik als verkoper/schoenadviseur in de Run2day winkel. Uiteraard loop ik zelf graag mijn rondjes, met de 10km als favoriete afstand. In de winkel en in de fysiotherapie praktijk zie ik veel lopers met blessures. Met een goede opbouw in training, de juiste looptechniek en schoeisel, is er veel te voorkomen. Hier help ik u graag mee indien nodig!