Run2Day helpt u en uw bedrijf graag bij uw voorbereiding op running evenementen. Wij kunnen voor u en uw bedrijf/bedrijventeam(s) niet alleen voordelige teamkleding leveren, maar ook clinics organiseren onder begeleiding van onze professionele trainers.

Kwaliteit
Alle kleding die wij aanbieden bestaat uit 100% functionele hardloopkleding. Dit betekent dat de kleding over een goed ademend & vochtregulerend vermogen beschikt, zodat u droger blijft en niet afkoelt tijdens het lopen. Bovendien heeft deze kleding een zeer goede pasvorm waardoor het comfortabel draagt en lekker aanvoelt.

De merken
Voor ieder wat wils met de uitgebreide mogelijkheden bij Run2Day. Wij hebben zeer goede contacten met al onze leveranciers en kunnen dus in principe ook alle topmerken leveren waaronder Nike, Puma, Craft, Asics, Odlo, Saucony, Falke, Adidas en Runtec.

Het assortiment
Wij kunnen leveren in alle maten en kleuren, geheel in de door u gewenste huisstijl. Wij kunnen tevens de bedrukking voor u verzorgen. Levertijden zijn afhankelijk van de specifieke wensen.

De prijzen
Uiteraard is er in elke prijsklasse kleding te koop. Wij kunnen tegen zeer gunstige prijzen u en uw team(s) van kleding voorzien. Bij grote aantallen kunnen we u daarbij nog interessante kortingen verlenen. Klik hier voor een offerte.