Per 15 december 2020 zijn wij tijdelijk gesloten. Nieuwe maatregelen zijn aangekondigd om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Bij Run2Day Utrecht hanteren we de regels zoals die voorgesteld worden vanuit het RIVM en de overheid. Dit om samen verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Helaas betekent dit dat wij tijdelijk gesloten zijn. Wel is onze Run2Day webshop uiteraard 24/7 open en kun je via de live-chat met onze collega Jerrel Baas kijken welke gear het beste bij jou past. We hebben ook een onlineadvies methode voor het aanmeten van de juiste hardloopschoenen. Meer weten: run2day.nl/online-loopanalyse

Een persoonlijke noot

Beste hardloopvrienden,

Jullie gezondheid is het allerbelangrijkste. Het zijn roerige en ongekende dagen. Om te zeggen dat het “niet echt ideaal is”, is een understatement. 17 winkels over heel Nederland en alle Run2Day’ers die elke dag doen waar ze in uitblinken – met passie klanten adviseren en inspireren – staan opeens stil. Ik stel me voor dat jij ook dezelfde onrust en onzekerheid hebt terwijl je probeert een nieuw ritme in je dagelijkse routine te vinden. Ik wil je vertellen waar ik aan dacht en je bedanken voor je voortdurende steun.

Tijdens het hardlopen leer je je niet al te comfortabel te voelen: zodra je denkt dat alles volgens plan verloopt, gebeuren er vaak dingen die je met beide benen weer op de grond zetten – een verkoudheid gooit je een paar trainingen terug, slecht weer maakt een wedstrijd moeilijker en een blessure nekt je. Hoe minder je met tegenslagen kunt omgaan, hoe desastreuzer deze tegenslagen zullen zijn. De beste hardlopers passen zich aan de omstandigheden aan.

Ik laat je achter met één overweging waar ik aan heb gedacht tijdens mijn (solo) middagrun, terwijl ik worstel met hoe ik mijn eigen hardlooprondje volbreng en het runnen van dit bedrijf moet gaan aanpakken de komende tijd. We hebben nu meer dan ooit ritme nodig. Het betekent dat je creatief moet zijn en nieuwe manieren moet vinden om hetzelfde te bewerkstelligen. Maar wat we vooral moeten doen; blijven hardlopen. Fit blijven. Waarom? Omdat alles dicht is, maar de straat altijd open zal zijn. Omdat de dingen weer normaal zullen worden. We zullen elkaar ontmoeten in onze winkels voor een bak koffie en gebabbel over hardlooptrainingen. We komen samen op evenementen om met elkaar van de wedstrijden te genieten. We zullen elkaar omarmen nadat we een nieuw persoonlijk record hebben behaald. En als de dingen normaliseren, laten we dan klaar zijn om verder te gaan waar we waren gebleven.

Blijf tot die tijd veilig. Bedankt dat jij onze klant bent. Dat jij deel uitmaakt van onze community. Het komt goed.

— Ewout Braggaar, eigenaar van Run2Day