ZE ZIJN ER WEER!!
De hardloopclinic voor beginners én gevorderden van Run2Day Utrecht.

Op naar je eerste 5km hardlopen?
Met iRun, het hardloopconcept van Run2Day, leer je op een leuke en gezellige manier 5 km hardlopen. De iRun beginnersclinic start op woensdag 7 maart as. om 9.30 uur.

Op naar de 10km of wil je een snellere 5km lopen?
Dan is deze clinic écht iets voor jou.

Geen excuses meer! Lekker fit de zomer in. Je leert in 8 leuke trainingen om 5 of 10km hard te lopen, wat de juiste hardloophouding is en hoe het tempo kan worden verbeterd. Dit allemaal onder de enthousiaste begeleiding van professionele instructors.

Bij deze clinic leer je de basisvaardigheden van het hardlopen. Naast deze trainingen krijg je online begeleiding en huiswerk voor een eigen training. Daarnaast krijg je van ons na elke training een lekker drankje.

iRun laat zien dat hardlopen helemaal niet saai of ingewikkeld is, maar leuk, ontspannen en gezond. Hardlopen is geen kwestie van de deur uitrennen en pas stoppen wanneer je echt moe wordt, terwijl dit door veel mensen nog vaak wordt gedaan. Het is belangrijk om het lopen rustig en goed op te bouwen, het lichaam moet wennen aan de inspanning en de belasting voor de spieren. Daarnaast is hardlopen niet alleen goed voor je gezondheid, ook de geest vaart er wel bij.

Ben jij enthousiast?
Meld je aan door een startbewijs te kopen in de Run2Day winkel aan de Mariastraat 10 te Utrecht of koop je startbewijs voor de 8 superleuke trainingen online in onze Run2Day webshop op:

Informatieavond
Op donderdag 1 maart om 19.00 uur nodigen we je graag uit voor de iRun informatieavond. Tijdens deze avond hoor je meer over de inhoud van de clinic, ontmoet je jouw iRun instructors en medelopers, kun je je persoonlijke doelen aangeven, vragen stellen én met 10% korting shoppen. Op hardloopschoenen krijg je zelfs 20 euro korting.

Startlocatie
Run2Day Utrecht winkel
Mariastraat 10
3511 LP Utrecht

Inschrijven
Dat kan in de winkel en online.
Je startbewijs voor de 8 trainingen kost € 59,95 en betaal je aan de kassa. Je krijgt dan een bewijs van inschrijving mee. Geen tijd om naar de winkel te komen? Koop ‘m dan online in onze webshop. Je startbewijs, dat tevens als bewijs bij je eerste training geldt, wordt dan bij je thuisbezorgd.

Parkeren
Is het gemakkelijkste in Parkeergarage Springweg. Kom je op de fiets, dan kun je je fiets gewoon voor de winkel zetten.

No more thinking, iRun!

Vragen
Heb je verder nog vragen, bel of mail ons dan via:
030-2368686 of mail utrecht@run2day.nl