Wij zijn een 3-jarig partnership aangegaan met Venlo stormt waarbij we de Spectaculaire waterval hindernis mede mogelijk maken! 

In de buurt van de finish van DSV VenloStormt, onder aan de trappen van de Maasboulevard, komt een spectaculaire hindernis: een waterval waar bestormers omhoog moeten klauteren! De hindernis wordt 6 meter hoog en 6 meter breed. Een waterbak aan de bovenkant van de hindernis zorgt voor een continue toevoer van water uit de Maas. 
 Bestormers moeten in de waterval 4 meter omhoogklauteren. Aan de achterkant komen ze via roosters uit op een plateau van circa 2,5 meter hoog. Hier zullen ze in etappes de Maas inspringen, waarna ze naar een vlot moeten zwemmen. Door op het vlot te klimmen kunnen de bestormers de kade bereiken. Deze waterval is één van de laatste hindernissen op het parcours van DSV VenloStormt.

Run2Day Venlo officieel infopunt
Run2Day Venlo is daarnaast het officiële infopunt van DSV VenloStormt. Bestormers kunnen in de winkel terecht voor het afhalen van hun startbewijs en half mei wordt er een infoavond gehouden in de winkel over DSV VenloStormt.

Lees hier meer: http://www.venlostormt.nl/nieuws/758-nieuw-spectaculaire-waterval-hindernis-met-run2day-venlo