De Nike Air Zoom Pegasus is al weer toe aan de 34e editie, en is een vaste waarde in het neutrale - responsive cushioning segment bij Run2Day. Veel Pegasus lopers blijven trouw aan dit model en zullen ook deze nieuwste versie zeker kunnen waarderen.
 
In vergelijking tot de Pegasus 33 zijn er kleine aanpassingen gemaakt in de vormgeving van het bovenwerk. Zo valt het soepel ademende mesh nu mooi rond de voet, biedt het stevigheid en is het tegelijkertijd elastisch zodat het de voetbeweging goed kan volgen. Door de strategisch geplaatste Flywire draden geeft krijg je bij het aansnoeren van de veters over de gehele middenvoet een mooie stevige pasvorm.
 
Net als in zijn voorganger maakt de Pegasus 34 gebruik van Zoom Air demping. Door deze vorm van demping ontstaat tijdens het afwikkelen en reactief loopgevoel waardoor de Pegasus 34 niet alleen geschikt is voor de langere trainingen maar ook ideaal is voor snelle intervallen.
 
De Pegasus 34 is een ideale allround hardloopschoen waar je als neutrale loper vele kilometers voorbij zal zien vliegen.