De Ultra Boost Stable is de ultieme Boost hardloopschoen van adidas met maximale cushioning en support. De zool van de Ultra Boost ST bestaat volledig uit Boost rubber voor ultiem comfort gedurende je run.Vernieuwd upper
Het upper van de Ultra Boost ST is vernieuwd maar is nog wel altijd gemaakt van het zeer comfortabele Primeknit materiaal. Ditzorgt voor een rijke uitstraling van de schoen en een prettig gevoel aan de voet. In de voorgaande editie was er sprake van een kunststof kooi ter versteving rond de middenvoet, dit is nu vervangen door een Fitband die is verwerkt in het Primeknit materiaal. Het model krijgt daardoor een stijlvolle look en zorgt de Fitband dat de voet goed op de plek blijft tijdens het lopen met behoud van de natuurlijke flexibiliteit.
100% Boost met support
Net als de neutrale naamgenoot bestaat de middenzool van de Ultra Boost ST voor 100% uit Boost rubber. In de middenzool is er echter wel een verschil gemaakt in dichtheid van het materiaal, waardoor de Ultra Boost ST je extra support geeft zodra je voet te ver naar binnen dreigt te rollen tijdens het afwikkelen. Hierdoor geeft de schoen precies de steun wanneer je die nodig hebt en ervaar je maximale demping onder alle omstandigheden.

De onderzijde van de schoen is weer voorzien van een slijtzool die is gemaakt van Continental Rubber. Dankzij deze rubberlaag hebt je perfecte grip op de ondergrond, ook bij natte omstandigheden! Het web-patroon van de slijtzool draagt bij aan het creeren van een ideaal contactoppvervlak voor grip, en zorgt bovendien voor de nodige flexibiliteit van de zool! De Ultra Boost ST is een zeer prettige maximum cushioning schoen in het support segment, ideaal voor de langere runs.
Drop: 8mm
 Gewicht heren: 326 gram (42 2/3)